Menu

 

Troen & Ingen - Med tekst og musik af Søren Huus
Tirsdag 01.10.19 kl. 19.30

Svalegangen på turné i samarbejde med Folketeatret


Bestil billetter


Musikdramatisk fortælling om det ultimative tab

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da Søren Huss’ kæreste blev offer for en trafikulykke – hans livs kærlighed var væk for altid.

Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

Teatret Svalegangen har taget de hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit omsat dem til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der portrætterer tre menneskers kamp tilbage til livet i collager af musik og dramatik. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en forestilling om døden, mørket og tomheden, men også om det lille spirende håb og om at finde en vej trods alt.Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser.
Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørket til lys?

Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse.

Medvirkende: Jullie Hjetland, Anna Ur Konoy, Ashok Pramanik, Albert Stein Ankerstjerne
Ide & instruktion: Per Smedegaard
Tekst: Jeanette Munzert
Scenografi: Siggi Óli Pálmason
Musik/tekst: Søren Huss
Musikere: Niels Søren Hansen/Søren Graversen, Nikolaj Heyman, Tom Bilde, Benedicte Borum Poulsen
Videodesign: Jens Mønsted


Se trailer
Nummererede pladser
kr. 195,-


I denne sæson er der hovedvægt på humor og musik.

Alle forestillinger spilles, hvis intet andet er nævnt, i Musik og Teaterhuset Sønderjyllandshallen