Menu

 

Drivin´ Miles
Torsdag 07.05.20 kl. 19.30

Park Teatret - Teater Tasken


Bestil billetter


En jazzet teaterproduktion fra Parkteateret

Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire unge jazzmusikere og en skuespiller fortæller om, hvad stor kunst kan gøre ved et menneske – en historie fra virkeligheden.

Den 5. marts 2020 har Parkteatret i Frederikssund premiere på Henning Mankells H.C. Andersenske forestilling ”Driving Miles”. Forestillingen har spillet med stor succes på Dramaten i Stockholm og Göteborgs Stadsteater. Driving Miles er fortællingen om mødet mellem “den jævne mand” og kunsten. Et klassisk motiv, og samtidig en poetisk, dybt personlig og nuanceret hyldest til kunstens og musikkens kraft.

Fortællingen er baseret på mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein åge Johansen, der mødes under en jazzfestival i Molde lufthavn.
Miles bliver hentet af en limousine med chaufføren Svein åge bag rattet. “Do you know who I am?” spørger Miles Davis. “Yes” svarer Svein åge. “Do you like my music?” spørger Miles. Kort og kontant svarer limousinechaufføren “No”. Miles har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han Svein åge som sin chauffør og som kilometertælleren kører derudaf udvikles et livslangt venskab.

Parkteatret i Frederikssund har samlet et stærkt hold bestående af instruktør Vigga Bro, dramatikeren Anna Bro samt skuespiller Hans Henrik Clemensen.

Musikken leveres af fire unge jazztalenter: Anders Malta, Cornelia Nilsson, Rune Fog-Nielsen og Zier Romme Larsen.

Citat fra forestillingen: “The Big Bang var i B-dur. Miles Davis´ foretrukne toneart. Jeg tror, at han havde kunnet li' det. Alt bliver født i B-dur. Livet fødes, og døden fødes, og musikken fødes i samme toneart. Jeg tror, det er vigtigt. Universet blev skabt og en stor musiker, der hed Miles Davis døde - i samme toneart.”

Medvirkende
Hans Henrik Clemensen, skuespiller
Anders Malta, trompet
Rune Fog-Nielsen, bas
Cornelia Nielsson, trommer
Zier Romme Larsen, piano.

Kunstnerisk hold
Vigga Bro, Instruktør
Anna Bro, Oversætter/Dramatiker
Miles Davis, Komponist
Gitte Kath, Scenografisk konsulent
Producent Karen Nielsen Parkteatret.

Unummererede pladser
kr. 95,-
excl. gebyr
80 min. uden pause

Se trailer


I denne sæson er der hovedvægt på humor og musik.

OBS: denne forestilling spiller i Nygadehuset