Menu

 

Mig og Ulf
Onsdag 21.02.18 kl.19.30

- the mini-musical


Bestil billetter


TITLEN ER SNYD! Dét skal I vide: Ulf Pilgaard er ikke med.
Men det er netop det der er pointen. For det er ikke så nemt, når fortiden og fremtiden sammen skal få nutiden til at fungere. Men det er nu morsomt.

Udgangspunktet er enkelt:
Flemming Jensen og Ulf Pilgaard har ikke spillet sammen siden de to spilled Sherlock Holmes og Dr. Watson I 1985.
Men nu har Flemming Jensen skrevet et nyt dansk lystspil til dem – faktisk en musical.
En samfundssatirisk handling snor sig muntert og skarpt frem mellem deres forskellige successer gennem karrieren. Ikke så lidt af en repertoire – basker!
Flemming havde altså en helt klar aftale med Ulf og har også sendt ham manuskriptet – men siden da har det været svært for ham at komme I kontakt med Ulf .. Meget svært.
Nu står han over for publikum og Ulf er ikke dukket op endnu. Flemmings niece - den unge Amalie, er heldigvis til stede for at sufflere – men må så springe ind I Ulf´s rolle. I Ulf´s kostumer. Det er ikke helt nemt for en ikke særlig høj 25-årig pige at tumle Ulf Pilgaards del af de revy-agtige sketches og dialoger, så hun finder på og putter noget af sit eget stof ind – og Flemming er ved at fortvivle.

Unge mennesker kommer altid med de forkerte løsninger – fordi de mangler viden og dannelse. Og i øvrigt heller ikke kan stave. Så den unge pige er ved at drive ham til vanvid.
Hvis Ulf ikke når frem, må vi håbe, at broen over generationskløften kan bære …. Når ældrebyrden møder iPad-generationen.

Medvirkende:
Flemming Jensen og Amalie Fjeldmose
Instruktion:
Lars Knutzon
Musik:
Lars Fjeldmose

Enhedspris 225


I denne sæson er der hovedvægt på humor og musik.

Alle forestillinger spilles i
Musik og Teaterhuset Sønderjyllandshallen