Om foreningen

I Teater i Aabenraa får du teateroplevelser af høj professionel kvalitet i din by

Alle forestillinger er turnéteater, som spiller på andre store og små scener rundt i landet.

I bestyrelsen er vi en række lokale medlemmer med forskellig baggrund, og fælles for os alle er, at vi har et stort hjerte for teater.  Hver sæson håndplukker vi et udvalg af aktuel scenekunst til børn og familier, unge og voksne.

Vi præsenterer både opsætninger fra landets største professionelle scener til små eksperimenterende formater. Hen over sæsonen favner repertoiret bredt fra moderne til klassisk teater, morskabsteater, musikteater og danseteater. Vi har også altid børne- og familieforestillinger på programmet.

Vi gør vores bedst for at give publikum en god modtagelse inden forestillingen og få en hyggelig snak med vores gæster. Vi bliver altid glade for input til, hvad vi skal vise mere – eller måske mindre – af, og hvordan vi gør teateroplevelsen endnu bedre.

Bestyrelsen

Ungdom

Teater, der foregår live på scenen med mennesker af kød og blod, det kan bare noget. Disse oplevelser vil vi rigtig gerne dele med unge publikummer og derfor har vi en fast lav billetpris på 75 kr. plus gebyr for unge under 25 år.

Vi har ofte klasser fra ungdomsuddannelserne i byen i salen, og er du lærer på en ungdomsuddannelse, en efterskole eller samler unge i anden sammenhæng, så kontakt os gerne for booking af billetter på formand@aabenraa.dk