Sted

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen

Dato

2

maj 2024

Tid

19.30

Producent

Folketeatret præsenterer Nørrebro Teaters forestilling

Jytte fra Marketing er desværre gået for i dag blev set af flere end 30.000 publikummer, da den første gang spillede på Nørrebro Teater. Nu tager Folketeatret i samarbejde med Nørrebro Teater det musikalske komedieshow om Jytte og adfærdsdesign på turne med et helt nyt hold af skuespillere. I turneversionen kan du opleve skuespillerne Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

Forestillingen er baseret på Morten Münsters bestsellerbog af samme navn og er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

Forestillingen tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

VARIGHED
2 timer inkl. pause

PRIS
195 kr. plus gebyr

Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg, Albert Stein Ankerstjerne / DRAMATISERING Anastasia Nørlund / SCENOGRAFI Julian Toldam Juhlin / LYDDESIGN OG MUSIK Markus Artved / LYS- OG VIDEODESIGN Jim Falk / KOREOGRAFI Christel Stjernebjerg og Amalie Stitz

 

 

Kommende forestillinger

19

september 2024

Digging deep

2

oktober 2024

Drømmen

22

oktober 2024

Den lille prins

12

november 2024

De urørlige

12

december 2024

Fru Dingenots Jul

21

januar 2025

Alle gode ting

21

februar 2025

Sallys far

5

marts 2025

Elvis – En Hyldestforestilling til Elvis Presley af Jesper Lundgaard

11

marts 2025

Animals

18

marts 2025

Benched

1

april 2025

HMS Pinafore