Sted

Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen

Dato

21

februar 2025

Tid

16.00

Producent

Louise Schouw Teater

Vi spillede Sallys far for en udsolgt sal i i februar 2024, og nu inviterer vi Sally og hendes fjollede far til Aabenraa igen!

Med over en halv million solgte bøger er ”Sallys Far”-bøgerne en af landets mest populære børnebøger lige nu.

Sallys far er sygt pinlig. F.eks. når han får den skøre idé, at han vil være youtuber, eller når han beslutter sig for, at han ikke gider at være voksen, så han og Sally må bytte roller. Han er også en vildt dårlig taber, og når han får mandeinfluenza, er det Sally, der må sørge for, at han får kiks og kakaomælk. Men kedelig – DET er Sallys far ikke!

De populære bøger ”Sallys Far” er udgangspunktet for Louise Schouw Teaters helt nye forestilling med masser af sjov, ballade, rørende øjeblikke og nyskrevne sange, komponeret af Sigurd Barrett & Eskild Dohn. Her møder vi Sally, hendes spøjse lillebror, Eddie, hendes ven, Svend, og ikke mindst Sallys sjove og skøre far, der ikke er som andre fædre.

Humoren rammer hele familien, der bliver masser at grine af og snakke om bagefter. For bag fars fis og ballade, er der selvfølgelig også alvor, som vækker eftertanke hos både store og små.

Forestillingen er baseret på bøgerne om ”Sallys Far” af Thomas Brunstrøm og Thorbjørn Christoffersen udgivet af Forlaget Carlsen. Bøgerne er et kæmpehit blandt danske børnefamilier, som ikke kan få nok af de sjove historier om far, Sally og Eddie.

ALDER
Familieforestilling fra 4-99 år

VARIGHED
70 min. uden pause

PRIS
Voksne: 100 kr.
Børn og unge under 25 år: 75 kr.
Plus gebyr

Unummererede pladser

MEDVIRKENDE Kristian Holm Joensen, Marianne Gonnov Bøgelund, Morten Bo Koch m.fl. / ISCENESÆTTELSE Louise Schouw / SCENOGRAF Niels Secher / DRAMATISERING Gunvor Reynberg / MUSIK Sigurd Barrett & Eskild Dohn / KOREOGRAF Rebekka Lund / LYSDESIGN Kristian Specht

Kommende forestillinger

19

september 2024

Digging deep

2

oktober 2024

Drømmen

22

oktober 2024

Den lille prins

12

november 2024

De urørlige

12

december 2024

Fru Dingenots Jul

21

januar 2025

Alle gode ting

21

februar 2025

Sallys far

5

marts 2025

Elvis – En Hyldestforestilling til Elvis Presley af Jesper Lundgaard

11

marts 2025

Animals

18

marts 2025

Benched

1

april 2025

HMS Pinafore